Cu o echipă de experți multidisciplinară, cu expertiză specifică pentru multiple industrii, dar și cu specialiști din industrie angrenați în proiectele noastre, vă aducem cele mai recente și bune practici pentru anticiparea nevoilor și identificarea problemelor din timp, oferind servicii excepționale.

 

Audit

Audit financiar
Audit intern
Audit IT
Audit pe fonduri europene
Audit statutar
  • Auditul statutar nu urmărește numai îndeplinirea obligației legale, ci și identificarea erorilor, a posibilelor fraude sau lipsa controalelor interne. Așadar, punem la dispoziția dumneavoastră o echipă de profesioniști care, cu resursele potrivite și cu tehnologia necesară, contribuie la îmbunătățirea proceselor care se derulează în cadrul companiei și, implicit, la îmbunătățirea și credibilitatea situațiilor financiare anuale pentru utilizatori.
  • Ca membrii ai Camerei Auditorilor Financiari din România, efectuăm audit financiar pentru societăţi comerciale. Utilizăm cele mai noi tehnici de audit și sprijinim acționariatul și managementul pentru analiza obiectivelor strategice stabilite la nivelul companiei.
  • Identificăm problemele și vulnerabilitățile ce privesc activitățile companiei, cu scopul de a detecta posibilele deficiențe ale sistemelor.
  • Suntem printre puținele companii recunoscute la nivel național de Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru Auditul IT, deoarece identificăm vulnerabilitățile sistemelor informatice printr-o evaluare corectă a acestora și găsim cele mai bune soluții pentru reducerea riscurilor.
  • Proiectele cu finanțare nerambursabilă reprezintă o oportunitate importantă de dezvoltare pentru fiecare companie. Indiferent că sunt solicitate servicii de contabilitate, consultanță fiscală sau audit al proiectelor finanțate din fonduri externe nerambursabile (proceduri convenite ISRS 4400 sau misiuni de asigurare cu scop special ISA805), societatea noastră asigură realizarea acestora prin intermediul propriilor profesioniști.

Membrii Audit

ADRESĂ

Calea Dorobanților, nr. 189, ap. 5, sector 1, București

CONTACT

© Copyright 2021. DA.AI – Audit & Accounting