Într-o lume care se află în continuă schimbare, poate fi dificil să ții pasul cu toate modificările legislative apărute. Astfel, venim în sprijinul clienților noștri cu servicii de consultanță fiscală și financiară pentru problemele și solicitările dumneavoastră.

Audit financiar
Audit intern
Audit IT
Audit pe fonduri europene
Audit statutar
  • Auditul statutar nu urmărește numai îndeplinirea obligației legale, ci și identificarea erorilor, a posibilelor fraude sau lipsa controalelor interne. Așadar, punem la dispoziția dumneavoastră o echipă de profesioniști care, cu resursele potrivite, contribuie la îmbunătățirea proceselor care se derulează în cadrul companiei și, implicit, la crearea unei imagini corecte și fidele a situațiilor financiare.
  • Ca membrii ai Camerei Auditorilor Financiari din România, efectuăm audit financiar pentru societăţi comerciale. Utilizăm cele mai bune practici lucrând alături de management în multe zone ale afacerii dumneavoastră, astfel încât să vă putem sprijini într-un mod optim pentru îndeplinirea obiectivelor strategice stabilite.
  • Identificăm problemele și vulnerabilitățile ce privesc activitățile companiei, cu scopul de a detecta posibilele deficiențe ale sistemelor.
  • Suntem printre puținele companii recunoscute la nivel național de Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru Auditul IT, deoarece identificăm vulnerabilitățile sistemelor informatice printr-o evaluare corectă a acestora și găsim cele mai bune soluții pentru reducerea riscurilor.
  • Cu sprijinul nostru, puteți beneficia de: – Înregistrarea societății în scopuri de TVA; – Analiză tranzacții desfășurate până în prezent de societate (analiză contracte încheiate, facturi primite, plăți efectuate) și stabilirea tratamentului corespunzător.

Membrii Audit

ADRESĂ

Calea Dorobanților,  nr. 189, ap. 5, sector 1, București

CONTACT

© Copyright 2021. DA.AI – Audit & Accounting