Contextul cu care tinerii se confruntă în prezent nu este unul favorabil pentru găsirea unui loc de muncă. Știm cât de greu este să găsești un job dacă nu ai experiență și, tocmai de aceea, echipa DA.AI este alături de noua generație, punând pe masă un internship plătit, dar și posibilitatea de a-ți desfășura stagiul de practică solicitat de către universitate.

Prin stagiul de practică sau prin programul de internship ai ocazia să înveți lucruri noi, dar și să consolidezi toate informațiile acumulate în școală și facultate. Ne dorim să te ajutăm să vezi ce arie din domeniul economic este mai potrivită pentru tine. Putem garanta că te vei înțelege de minune cu echipa noastră.

Dacă îți dorești să te alături echipei DA.AI chiar și pentru o scurtă perioadă de timp, optând fie pentru efectuarea stagiului de practică solicitat de universitate, fie pentru programul de internship, te poți înscrie pe site-ul nostru sau ne poți trimite CV-ul tău pe adresa de email office@daai-audit.ro, specificând programul dorit.

Noi vom analiza fiecare CV în parte, iar la final vom reveni cu un răspuns către tine.

square12-3
poza-remodificata3

Programul de internship are loc anual pe perioada verii și este menit să inspire noua generație. Perioada de internship este între 6 săptămâni – 6 luni, în funcție de modul de colaborare, iar la finalul programului cei interesați se vor putea alătura echipei DA.AI.

Prima săptămână este destinată și dedicată acomodării, prezentării echipei și a departamentelor. După ce vei alege ce anume ți se potrivește, punem la dispoziție cursuri, instruire și posibilitatea de a avea o experiență profesională desăvârșită.
În următoarele cinci săptămâni îi așteptăm pe cei interesați să descopere experiența profesională, având întregul suport al echipei DAAI pentru dobândirea și acumularea informațiilor. Se vor organiza jocuri și concursuri cu premii motivante. 

Te rugăm să completezi formularul de mai jos dacă dorești să aplici pentru stagiul de practică sau pentru internship.
Îți mulțumim pentru interesul manifestat față de compania noastră și îți urăm SUCCES! Echipa DA.AI crede în tine!

banner-daai    ADRESĂ

    Calea Dorobanților, nr. 189, ap. 5, sector 1, București

    CONTACT

    © Copyright 2021. DA.AI – Audit & Accounting